Chapter 2 2018-04-28T11:33:16+00:00
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • Keymaster
    Post count: 3
    Participant
    Post count: 1

    Okay, found the answer. Just to confirm: were we really supposed to google it?

    Keymaster
    Post count: 65

    Google
    Maps

    Participant
    Post count: 1

    I still can’t find it. Google maps shows nothing and archives give me names that do not work.

    Participant
    Post count: 12

    Maybe you have a device issue, try from another.

    Participant
    Post count: 2

    I type in the write answer, 100% sure, but the page just reloads, without a “try again” or anything … tried in chrome and edge

    Participant
    Post count: 6

    Try to delete your cache if that doesn’t’ t work contact george, info@trip1907.com, it worked for me 🙂

    Participant
    Post count: 3

    I too am having issues with this page. What I think should be the correct answer just repeatedly resets the page. Occasionally it even flashes ‘solved’ but won’t move on.
    Tried 2 different devices, 2 different browsers. I have cleared cache etc. Something not right.

    Participant
    Post count: 1

    Same thing for my wife and I. 3 different devices, browsers, & still flashes solved but resets the page.

    Participant
    Post count: 1

    Guys, help me out here. I have no idea of what the answer is supposed to be. I tried the hints and it didn’t help much. The first one said something about a map and I googled it and still don’t know the answer.I have no idea what it meant by a Scottish port.

    Participant
    Post count: 2

    Okay, I thought it was just me. I found it all on my own, but after several attempts and the spelling in the native language, nothing works. I just keep getting “solved” and bounced back. I guess there’s no support for the book, because nobody is watching for any bugs in their website. It’s broken, which makes it unplayable, which means I’ll have to return the book.

    Edit: Emailed the info@trip1907.com.

    I have a feeling it may be a cookie, browser, or some sort of pop up issue. I had googled the answer, and used both hints and seem to have arrived to the correct answer as others have before. It’s very discouraging to have a glitch this early into the book…

    • This reply was modified 3 months, 3 weeks ago by  arkibet02. Reason: Additional action taken
    Participant
    Post count: 3

    This happened to me also.
    I tried everything. Different browsers, different computers. In the end I emailed them, they did something to reset my account and it suddenly worked fine. No further issues.
    Very odd.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.